PS PLUS MAJ 2019
7maja będą dostępne gry w ps plus :
What Remains of Edith (Ps4)
Overcooked (Ps4)
Ktoś grał w nie? Ciekawe tytuły?
-
Moim zdaniem gorszego gówna dać nie mogli.
0 Fajne! -
Overcooked to jedna z lepszych gier imprezowych. Wiele osób podziela tę opinię. We dwie osoby można grać nawet na jednym padzie.
What Remains of Edith Finch to ciekawa przygodowa. Ale ten gatunek trzeba lubić.
1 Fajne! -
=0 Fajne!
-
Ja grałem w What Remains of Edit Finch, symulator chodzenia, poznajemy historie członków rodziny. Gra na 1-2 wieczory
0 Fajne! -
Bardzo fajny zestaw. Normalnie w życiu bym tego nie kupił, a dostałem za darmo więc z chęcią sprawdzę. Sporo dobrego słyszałem o tej pierwszej pozycji, także niedługo zobaczymy, czy zachwyty są uzasadnione.
0 Fajne! -
A mi się te gry bardzo podobają. Szczególnie ten Overcooked w coopie może być bardzo dobry ?0 Fajne!
-
Ok. Postaram się dać szansę i tym pozycjom. Może za bardzo się przyzwyczaiłem do gier typu AAA i niepotrzebnie skreślam pomniejsze produkcję.
0 Fajne! -
Osobiście What Remains of Edith ograłem jakiś czas temu na PC. Polecam osobom, które nie miały okazji zagrać ponieważ to naprawdę ciekawie zrealizowana gierka. Jeśli chodzi o Overcooked to chętnie wypróbuję w coopie.
1 Fajne! -
Gry jako darmowy dodatek powinny zawsze cieszyć jest to wolna sony że chce udostępniać gry za które może uzyskać dochód, nawet gdy gry są często na promocji, dodając grę w ps+ zwiększa to graczy na multi więc nikt nie powinien być stratny, jedyna szkoda to że overcooked pozwala osiągnąć szczyt, jak gra impreza, w połączeniu z 4 graczami a nie każdy posiada 4 pady.0 Fajne!
-
What Remains of Edith przeszedłem.
Bardzo oryginalna gra, na jeden wieczór za darmo.
Dla wielu pewnie nudna.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo