PS PLUS LISTOPAD 2020
Co sądzicie o zbliżającej się ofercie PS PLUS?
Ja przy Cieniu Wojny spędziłem, nawet nie tak dawno, dobrych 20 kilka godzin, zdecydowanie polecam! Z kolei w Hollow Knight nie grałem, ale widziałem dużo pozytywnym opinii 🤔
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
-
@konewko zajebiste to było w czasie premiery a nie n lat po
0 Fajne! -
Tak działa PS Plus, wybacz, jeśli burzy to twój światopogląd.
1 Fajne! -
Zamiast się cieszyć, że co miesiąc jest okazja przetestowania dwóch gier (i przeważnie całkiem dobrych i nie starszych niż kilka lat) to niektórzy wolą narzekać wiecznie 😕
2 Fajne! -
Ja właśnie cenię sobie PS+ za takie gry jak Hollow Knight, Rime itp. - mniejsze produkcje, które nie wyszły (albo wyszły w edycjach limitowanych) na płytach. Na ogół nie kupuję cyfrówek albo czekam na promocje. Także jak coś takiego jak powyżej właśnie w Plusie to się cieszę.
Za to nie lubię jak wpadają gry większe, normalnie dostępne na płytach. Bo albo ograłem albo mam.
0 Fajne! -
Hollow Knight zdecydowanie wart chociażby sprawdzenia, trudno o grę z lepszym klimatem. Muzyka, styl artystyczny, dbałość o szczegóły i sam gameplay - wszystko jest dopracowane do perfekcji. Spędziłem przy niej dobre 30h mimo, że na półce stały o wiele większe produkcje :)
0 Fajne! -
@Zurek a bedzie to mozna przypisac przez strone plusa jak sie jeszcze nie ma PS5 ? wiesz moze ?
0 Fajne! -
światopogląd... o matko...
0 Fajne! -
Raczej tak. Plusa masz na konta, nie na konsolę. W przypadku PSV "kupowałem" przez www zanim kupiłem konsolę.
1 Fajne! -
@cygan99 Tak jak kolega wyżej przez stronę www, a najwygodniej przez apkę w tel.
1 Fajne! -
i jak dodać bugsnaxa przez stronę internetową bo aktualnie konsola jest u brata a z resztą gier nie miałem problemu :D
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo