PS PLUS LIPIEC 2019
Od 2 lipca w ofercie PS Plus pojawią się :
PES 2019 oraz Horizon Chase Turbo
//andreo.spc: Sony w ostatniej postanowiło zmienić PES 2019 na Detroit: Become Human (PS4)
-
Niestety to nie Horizon Zero Dawn a Horizon Chase Turbo (wiele osób się przedwcześnie cieszyło jak usłyszeli, że będzie Horizon w PS PLUS :D)
(Zaloguj się żeby zobaczyć filmy)
0 Fajne! -
Panowie i Panie to najsłabsza oferta PS+ w historii :(
0 Fajne! -
Mi podpasowalo z pes, odkladalem odkladalem kupno i teraz za free będę miał
0 Fajne! -
Przecież Horizon Zero Dawn będzie teraz świężynką w Playstation Hits, także chyba tylko niepoprawni marzyciele sądzili, że dadzą ją teraz do Plusa :)
mimo, że uważam PESa za lepszą kopaną niż konkurencja, to nie zmienia to faktu, że oferta nie dla fanów piłki kopanej raczej dość słabiutka.
kupiłem Plusa na ostatnich promocjach, ale nie użyłem jeszcze, i zdaje się, że jeszcze poczekam miesiąc. wersja PESa Lite mimo, że dużo uboższa to mi wystarczy żeby czasem zagrać na kanapie.
1 Fajne! -
Też wolę PESa i mecza czasem pykne, ale losowanie oponenta w my club to jakaś porażka czasami pół godziny trzeba czekać nie wspominając już o serwerach które co chwila padają na dłuższy bądź krótszy czas.
0 Fajne! -
ponarzekali, ponarzekali i oto mamy.
nie będzie PESa, w zamian dostaniemy Detroit!
jak dla mnie to jednak miesiąc słaby, bo całkiem niedawno wpadła platyna nawet w Detroit :)
ale jak najbardziej na takie oferty liczę.
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
0 Fajne! -
Zaraz, zaraz... Coooo?
Może nie jestem jakimś wieloletnim użytkownikiem plusa, więc mam pytanie. Była kiedyś taka sytuacja, że Sony sobie ot tak zmieniło grę w ostatnim momencie? Nie powiem, trochę się zdenerwowałem, bo już nawet option file miałem naszykowane do PES-a :(
1 Fajne! -
Panowie chyba dużo osób chciało zagrać w peesa. (Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
1 Fajne! -
To już tych wyścigów nie mogli wymienić na Detroit tylko pes wywalili, za dobrze by było...
1 Fajne! -
Gdyby nie fakt że ograłem miesiąc po premierze Detroit to byłbym zadowolony :D ale i tak uważam że dobry ruch0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo