Ps plus 12 miesięcy

Erick0674

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

1567842898

Dobry dzień drodzy forumowicze zamierzam kupić subskrypcje na 12 miesięcy i szukam najtańszej opcji czy widzieliście gdzieś w miarę ciekawa ofertę? pozdrawiam

https://www.g2a.com/en/g2a-plus-12-months-i10000144173003

Żeby to kupić trzeba mieć jakąś dodatkowa usługę na g2a? 

•  
    1567843746

w promocji chodzi po 160zl, z g2a osobiscie bym nie bral bo bylo wiele problemow z legalnoscia ich kodow

1 Fajne!
  •  
    1568134930

Podpinam się pod temat. Gdzie na dzisiaj najlepiej zakupić roczną subskrypcję?

1 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1568142979

Szukaj, patrz, januszuj. Na PSStore często jest zniżka z 240 na 180.

0 Fajne!
  •  
    1568197433

Poczekaj , niedługo czarny piątek pewnie będą przeceny  wiem że dopiero listopad ale przeleci szybko :)

Elektromarkety i sklepy internetowe mają promocje , sam będę polował :)

0 Fajne!
  •  
    1568198385

Plusa kupuje się jak jest oficjalne promo... a takowe jest przeważnie około e3 w czerwcu i black friday w listopadzie. Czasami też około świąt wielkanocnych albo bożego narodzenia też się coś trafi, a tak to nie ma co liczyć raczej i szukać po jakiś dziwnych stronach.

Chyba czwarty rok z rzędu kupuje rocznego suba zawsze jak jest e3, bo wtedy robia regularne promo. I najlepiej jest przygotować się na rocznego suba i wtedy kupować.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1568201870

Kurde bele a ja głupi kupuję za 240 zł z pewnego źródła i wiem że nic sie nie stanie 

0 Fajne!
  •  
    1568204334

Ja jak bylo za 169 zl zakupilem na 5 lat i z glowy teraz ;)

0 Fajne!
  •  
    mastahluc Support Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1568208604

Ja polecam sprawdzać np. pepper.pl - często wrzucane są okazje cenowe na PS+ za koło 160 zł albo doładowania portfela kwotą 100 zł za około 86 zł.

1 Fajne!
  •  
    1568553660

Witam polecam ten sklep https://bluegames.pl/abonament_subskrypcja_playstation_plus_12_miesi%C4%99cy?search=Plus można poprosić o wysyłke na email składając zamòwienie wówczas odchodzą koszty wysyłki 

1 Fajne!
  •  
    1569042596

Lepiej odżałować kasę na wysyłkę i mieć pewność że kod będzie tylko dla mnie. Kiedyś zrobiłem tak jak piszesz, kupiłem kartę z prośbą o przesłanie kodu na maila. Po 1.5 miesiącu plus zostało zablokowane. Postawa reklamacji był paragon którego fizycznie nie miałem ? na szczęście wtedy kupiłem tylko na 3 miesiące. Reklamacja w sklepie nic nie dała.

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry