Problem z PSN-em na PS Vita
Cześć wszystkim,
Wróciłem do przenośnej konsolki sony. Lecz, niestety widzę, że co chwilę przerywa połączenie z psn i albo wywala. Ew. Wyskakuje błąd DNS, a czasem o ip, jak próbowałem coś z DNS-em. Niestety, nie znalazłem złotego środka. Jak ktoś miał podobnie i udało mu się naprawić. Proszę o porady. Dodam, że na ps3, czy na ps4 problemów nie mam, neta mi nie przerywa. Prędkości niskiej też nie mam, gdyż mam 1GB w UPC. Nie wiem, od czego to może być zależne. Ustawiałem DNS na 8.8.8.8 i pod 8.8.4.4, jak i MTU 1470. Nic, to nie dało...
-
Może jest to związane z tym że sony oficjalnie odpuściło sobie PSV jakiś czas temu
0 Fajne! -
@DeadZone PSP też, już od dłuższego czasu nie jest wspierane. Ale nawet tam, można w psstore bez przeszkód przeglądać i nie wylogowywuje. Więc, gdyby tam patrzeć. PSP również, by nie działało tak jak należy. Z ciekawości pobierałem grę ze sklepu i nie było nawet spowolnienia w pobieraniu. A na Vicie pochodzi z minutę, dwie i przerwało. Jak się pokombinuje z DNS, czy MTU. Znowu działa na chwilę... może jakieś szczególne porty potrzebuje Vita?! Sam już nie wiem...
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo