Problem z instalacją gry z dysku - ps4
Hej, mam taki problem z ps4, że po włożeniu płyty do konsoli, nie chce kopiować danych z dysku, ale od razu dodaje plik aktualizacji do do pobieranych. Jak otwieram okno z apką która się kopiuje, mam skopiowane 0 z całości, pokazuje mi pozostały czas, ale nic dalej nie idzie. Ktoś wie co mogę na to poradzić?
-
Dzieje się tak z każdą grą
1 Fajne! -
Wywala Ci jakiś kod błędu?
0 Fajne! -
@Asamer Nie, cały czas jest tylko pokazany proces, który stoi w miejscu, i normalny czas jaki miałoby zająć kopiowanie. Kiedy włożę zainstalowaną grę, działa bez żadnego problemu. Próbowałem też odbudowywać bazę, z płytą nie ma żadnego problemu, chwilę wcześniej Overwatch zainstalował się bez problemu.
0 Fajne! -
Lol, już działa. Konsola miała problem z tym, że Overwatch miał czelność się aktualizować jak gra miała się instalować
0 Fajne! -
Chłopie ja to mam duże problemy z ps4. Samo mi się włącza stan uśpienia a nawet samo z napędu płytę wypluwa. Co mam z tym zrobić
0 Fajne! -
Wyrzuć za okno😁 a tak serio może wypadało by już ją wyczyścić albo dać do serwisu. Nie kosztuje to Bóg wie ile pieniędzy.
0 Fajne! -
@KordeK11 Wygląda na to, że Twoja konsola ożyła 😄 Do serwisu bym poszedł dopiero jak zacznie mówić 😄
0 Fajne! -
@Marcinek3331 Czyściłem ją ostatnio z wierzchu ściągać górę, a nie sądzę że jest to problem z tym związany.
0 Fajne! -
Jest śpiąca i wypluwa płyty? Zrob test na koronę.
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo