Problem z instalacją gry z dysku - ps4

Cinek

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Tester

1586878415

Hej, mam taki problem z ps4, że po włożeniu płyty do konsoli, nie chce kopiować danych z dysku, ale od razu dodaje plik aktualizacji do do pobieranych. Jak otwieram okno z apką która się kopiuje, mam skopiowane 0 z całości, pokazuje mi pozostały czas, ale nic dalej nie idzie. Ktoś wie co mogę na to poradzić? 

•  
    Odznaki:

1586879007

Dzieje się tak z każdą grą 

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1586880988

Wywala Ci jakiś kod błędu?

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1586881300

@Asamer Nie, cały czas jest tylko pokazany proces, który stoi w miejscu, i normalny czas jaki miałoby zająć kopiowanie. Kiedy włożę zainstalowaną grę, działa bez żadnego problemu. Próbowałem też odbudowywać bazę, z płytą nie ma żadnego problemu, chwilę wcześniej Overwatch zainstalował się bez problemu. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1586881545

Lol, już działa. Konsola miała problem z tym, że Overwatch miał czelność się aktualizować jak gra miała się instalować 

0 Fajne!
  •  
    1586890113

Chłopie ja to mam duże problemy z ps4. Samo mi się włącza stan uśpienia a nawet samo z napędu płytę wypluwa. Co mam z tym zrobić 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1586891127

Wyrzuć za okno😁 a tak serio może wypadało by już ją wyczyścić albo dać do serwisu. Nie kosztuje to Bóg wie ile pieniędzy. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1586891859

@KordeK11 Wygląda na to, że Twoja konsola ożyła 😄 Do serwisu bym poszedł dopiero jak zacznie mówić 😄

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1586892038

@Marcinek3331 Czyściłem ją ostatnio z wierzchu ściągać górę, a nie sądzę że jest to problem z tym związany.

0 Fajne!
  •  
    1586936245

Jest śpiąca i wypluwa płyty? Zrob test na koronę.

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry