Problem hogwart legacy

Jakubowski

1677589814

Siemanko, od paru dni grałem sobie w hogwart na ps5 aż nagle wczoraj przy włączaniu konsoli wyskoczył komunikat ze dysk jest nieczytelny, nic nie mogę z tym zrobić, dodam ze inne gry konsola normalnie odpala, miał ktoś podobny problem i jest w stanie doradzić?

•  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1677602575

Usuń grę i pobierz ponownie.

1 Fajne!
  •  
    1677609500

@konewko ciężko byłoby zainstalować od nowa skoro nie czyta pkytki, ale po desperackiej setnej próbie odpalenia normalnie odczytało płytę wiec już nie wiem w czym problem

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

1677612277

@Jakubowski daj znać, czy problem będzie powracał.

0 Fajne!
  •  
    1677619049

@Ratnay wrócił, jak jojo

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Tester

1677622890

Spróbuj na innej konsoli, jeżeli masz możliwość (kolega ?). Próbowałbym i tak zwrócić.

0 Fajne!
  •  
    1677651792

@konewko niestety nie mam u kogo sprawdzić a zwrot nie bardzo da radę, tym bardziej ze przez tydzień gra działała bez zarzutu

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1677657322

@Jakubowski z tego co widzę to grę masz z wymiany z innym użytkownikiem w pudełku zastępczym.

Może napisz do niego skąd ma tę płytę.

0 Fajne!
  •  
    1677661191

Płytka jest z kolekcjonerki (deluxe ed.) Resztę zawartości sprzedałem oddzielnie. Gierka była z dzień w napędzie i tyle. Żadnych uszkodzeń. Sprawdź jeszcze na jakimś kompie czy inny nośnik wykrywa płytę. Jak wykrywa to bym usunął grę i jeszcze raz ja zainstalował. 

2 Fajne!
  •  
    1677664394

Nie wiem czy to normalne czy nie, aczkolwiek jeśli włączę konsole bez płyty i dopiero wsadzę po uruchomieniu to wszywtko działa jak należy, dla może nie powinno się zostawiać gry w napędzie chociaż ze wszystkimi tak robię i nigdy nie było problemu 

1 Fajne!
  •  
    1677736496

@Jakubowski Przedwczoraj miałem problem z zainstalowaniem Dead Space, pierwszy taki przypadek, nie wiem czy nie pojebali czegoś w aktualizacji PS5

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry