Premiery
Witam was gamerki,gamerzy tak sobie pomyślałem, a co mi tam napisze posta o premierach.
Tutaj opisujemy wasze najbardziej wyczekiwane premiery gier ,lub też gry który chcelibyście by doczekały jakiś kontynuacji .
Dodam od siebie że mam wiele tytułów ,które mogę wymieniać na kilka konsol w moim przypadku :)
Ps4:
The last of us 2
Biomutant
Desperados III
Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint
Star Wars Jedi: Upadły zakon
Sniper: Ghost Warrior Contracts
Ghost of the tushima
Death Stranding
Truck driver
The surge 2
Need for speed 2019
Wrc 8
Jumanji
Daylight 2
Cyberpunk 2077
Nintendo Switch:
Pokemon Sword
The Legend of Zelda: Link's Awakening
Luigi's Mansion 3
Pokemon Shield
Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020
Animal Crossing: New Horizons
Seasons of Heaven
Hyper Sports R
Zarpaszam do dyskusji niech moc premier będzie z wami :)
Ps. Nie rozpisywałem się za dużo bo wiadomo , każdy tytuł opisać co i dlaczego zajeło by mi multum czasu którego tyle nie posiadam. Liczę na wasze wypowiedzi w temacie :P
-
No cóż. Liczyłem na jakieś wiarygodniejsze serwisy niż gol czy umierające od lat gtasite, ale lepsze to niż nic. Byle szóstka nie była nastawiona na multi, chociaż na początku, a będzie okej.
Ja czekam na:
Death Stranding
Code Vein
Granblue Fantasy Re:Link
Pokemon Shield
Astral Chain
A ze sfery dalszych planów:
Horizon Zero Dawn 2
Assassins Creed nowy
GTA 6
0 Fajne! -
Ło panie, z dalszych planów to ja czekam na Tekkena 8, nowego Splinter Cella, Ghost of Tsushima, AC w Chinach albo najlepiej w Japonii (takie nowe Tenchu mi się marzy), kolejnego Preya, nowego Final Fantasy który będzie powrotem do korzeni serii - bez samochodów czy mechów za to w baśniowej otoczce, z wielkimi podniebnym i miastami i latającymi galeonami.
0 Fajne! -
Tsushima to jednak pewniak na Q1-2 2020, wiec nie taka odległa przyszłość ;)
0 Fajne! -
@konewko jak nie przełożą premierki. :-)
0 Fajne! -
Dla mnie nic już nie jest takie samo po Wiedźminie 3 :/
0 Fajne! -
@kryjab20 ja od siebie mogę polecić Ci Nier Automata, fabularnie gierka spokojnie może stać koło Wieśka 3. Oczywiście jeśli trawisz zaporowe ilości japońszczyzny.
0 Fajne! -
Z japońszczyzną u mnie na bakier chociaż lubie ich anime ale to Dragon Ball tego nieda się nie lubić. Poza tym uważam że trochę za bardzo fantazja ich ponosi. A Nier:Automata mam na oku, szkoda tylko że niema wersji polskiej.0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo