Polecamy akcesoria do switch

Marcin_Tedy

1567094795

Witam pstryczko graczy, postanowiłem rozpocząć temat, który przyda się każdemu nowicjuszowi

np. takiemu jak ja.

Z racji tego, że dopiero będe niedługo posiadaczem tego cacka, chciałem zasięgnąć rady was, pstryczkogamerów jakie 

akcesoria i dodatki polecacie kupić?

Zapraszam do dyskusji, liczę na fajne wypowiedzi od was. 

Niech moc pstryczków będzie z wami :)

•  
    1567109451

Szkło na ekran i pro controller. Chociaż sporo osób sobie chwali adapter 8bitdo do parowania pada od ps4 z konsolą. Jeden adapter = jeden pad. Ale generalnie jak chce sie grać w gierki party z rodziną czy znajomymi to dobrze jeszcze jeden zestaw joy con'ów dokupić. Futerał kup do noszenia konsoli i to tyle :)

1 Fajne!
  •  
    1567109867

@milka_90 futerał big bena z gripem kupiony :) szkło też kupione nawet 2 :)

Nad padem myślę , zastanawiam się nad stojakiem czy przydatne to wogóle :P 

Jak to wygląda z kartami ,jak będę kupować cyfrówki, ile gb kupic kartę?

Czy 200gb styknie czy więcej ,z tym że  z większa pojemność to już więcej floty trzeba mieć .

1 Fajne!
  •  
    1571689399

@Marcin_Tedy folia na ekran to mus. przy wkładaniu pstryka do docka można zrobić kilka rys. jeden z wielu powodów dla których dokupiłem sobie mini dock od steel play.(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)

1 Fajne!
  •  
    1571689565

@milka_90 osobiście jestem zwolennikiem kablowych padów i podłaczam mojego nancoon'a poprzez przejściówkę. dziwna sprawa że pomimo złącza usb pstryk potrzebuje jakiś przejściówek. kupiłem najtańszą przejściówkę od dacota i śmiga aż miło.(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)

1 Fajne!
  •  
    1571689656

futerał najtańszy jaki mi się trafił byle by był z twardym korpusem. w zestawie z futerałem dostałem folię na ekran.(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry