Playstation 5

Piotrullo

1725022107

Witam

Posiadam na sprzedaż konsole playstation 5 z napędem uszkodzoną wersja pierwsza, podczas czyszczenia zerwałem pin od wiatraka, konsola włącza się pad działa jedynie jak w opisie wiatrak się nie włącza. Posiadam pudełko i okablowanie oczywiście. Cena do uzgodnienia 

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1725039204

Częsty błąd, ale konsola totalnie do naprawy (np. Wielki Elektronik przyjmował takie zlecenia). Skreśliłeś już u siebie ze stanu definitywnie? 😉

1 Fajne!
  •  
    1725081081

@Ratnay dzwoniłem do niego i koszt takiej naprawy to ok 800 zł, oczywiście trzeba ładnie wszystko zapakować wysłać i cierpliwie czekać, ja się w to bawił raczej nie będę być może komuś innemu będzie się chciało lub sobie sam to ogarnie jak umie dlatego chciałbym ją sprzedać po dosyć fajnej cenie dla potencjalnego kupującego. 

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1725093135

@Piotrullo to zaskoczyłeś mnie tą ceną naprawy... in minus 😒 Cóż, życzę powodzenia ze sprzedażą! 🤝 Jak napisałem wyżej - na pewno temat do ogarnięcia, w ten czy inny sposób.

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry