Pad do PS3 z sensorami ruchu
Witam
Szukam pada do PS3 z działającymi czujnikami sixaxis, potrzebuję przede wszystkim do gry Killzone 2 gdzie jest potrzebny by przekręcić zawór w jednej z pierwszych misji oraz do gier z serii Uncharted i The Last of Us gdzie nie jest konieczny ale przydatny. Wracając do tematu w internecie można znaleźć dużo padów ale wątpię czy posiadają czujniki lub są one zajechane. Czy ktoś z was może wie gdzie mógłbym taki pad kupić? Dzięki
-
Oryginalne pady już nie są drogie, polecilbym Ci kupić oryginał i mieć spokój. ?
0 Fajne! -
Kupiłem już oryginalny pad do PS3 i dostałem zaplombowany w oryginalnym pudełku. Pad jest super działa świetnie tylko sensory ruchu nie działają, na baterii śmiga nawet cały dzień, próbowałem go kalibrować ale nic z tego.
0 Fajne! -
Kupiłeś nowy orginał? Nie rozśmieszaj mnie. Żeby kupić orginalny nowy pad to jak trafić 6 w totolotka. Owszem zdażają się orginalne nowe pady które są wyciągnięte z resztek nowych konsol ps3 , ale tak jak pisałem kupno takiego pada to duży wydatek i w dodatku prawdziwy cud , bo rynek jest zalany „orginalnymi” padami prosto z małych żółtych rączek i które działają tak jak Twój „orginał”. Jedyne sensowne rozwiązanie to kupno nie styranej orginalnej używki w cenie około 100zł która będzie działała tak jak ma działać
0 Fajne! -
Dzięki za odpowiedź, z tym "oryginalnym" padem sam podejrzewałem, że to ściema. Chciałem się dowiedzieć, czy da radę jeszcze kupić oryginał albo czy jest jakiś z czujnikami, który działa na ps3.
0 Fajne! -
@Jayou Tak jak Kolega wyżej napisał, prawie nie realne jest kupić nowego oryginalnego Pada do PS3, tylko używka na allegro za 80-100 pln można wyrwać w super stanie
0 Fajne! -
@Jayou szkoda że nie wiedziałem kilka dni wcześniej , bo bym Ci jednego orginalnego pada odsprzedał w dobrej cenie. Chyba , że nie spieszy Ci się bardzo , to bez problemów Ci zostawię jedną sztuke jak będę miał
0 Fajne! -
@maciek4281 nie ma pośpiechu, mogę poczekać. Dzięki za ofertę
0 Fajne! -
@Jayou ok. Masz go u mnie za 5 dyszek czyli nawet za trochę mniej niż oddaję je w hurcie. To na dobry początek działalności tego serwisu :) Napisz mi pw żebym nie musiał szukać Cię po tematach to jak będę miał to dam Ci znać
0 Fajne! -
@maciek4281 Napisałem Ci wiadomość ale coś nie działa i zobaczyłem komunikat "Nie znaleziono użytkownika"
0 Fajne! -
@Jayou Sullivan pisał że pw jeszcze nie działa więc musisz poczekać aż zacznie i wtedy mi napisz
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo