Pad do PS3 z sensorami ruchu

Jayou Vip

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1552393882

Witam 

Szukam pada do PS3 z działającymi czujnikami sixaxis, potrzebuję przede wszystkim do gry Killzone 2 gdzie jest potrzebny by przekręcić zawór w jednej z pierwszych misji oraz do gier z serii Uncharted i The Last of Us gdzie nie jest konieczny ale przydatny. Wracając do tematu w internecie można znaleźć dużo padów ale wątpię czy posiadają czujniki lub są one zajechane. Czy ktoś z was może wie gdzie mógłbym taki pad kupić? Dzięki

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552405515

Oryginalne pady już nie są drogie, polecilbym Ci kupić oryginał i mieć spokój. ?

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552422554

Kupiłem już oryginalny pad do PS3 i dostałem zaplombowany w oryginalnym pudełku. Pad jest super działa świetnie tylko sensory ruchu nie działają, na baterii śmiga nawet cały dzień, próbowałem go kalibrować ale nic z tego. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552428512

Kupiłeś nowy orginał? Nie rozśmieszaj mnie. Żeby kupić orginalny nowy pad to jak trafić 6 w totolotka. Owszem zdażają się orginalne nowe pady które są wyciągnięte z resztek nowych konsol ps3 , ale tak jak pisałem kupno takiego pada to duży wydatek i w dodatku prawdziwy cud , bo rynek jest zalany „orginalnymi” padami prosto z małych żółtych rączek i które działają tak jak Twój „orginał”. Jedyne sensowne rozwiązanie to kupno nie styranej orginalnej używki w cenie około 100zł która będzie działała tak jak ma działać

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552430984

Dzięki za odpowiedź, z tym "oryginalnym" padem sam podejrzewałem, że to ściema. Chciałem się dowiedzieć, czy da radę jeszcze kupić oryginał albo czy jest jakiś z czujnikami, który działa na ps3.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Tester

1552456481

@Jayou Tak jak Kolega wyżej napisał, prawie nie realne jest kupić nowego oryginalnego Pada do PS3, tylko używka na allegro za 80-100 pln można wyrwać w super stanie

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552490669

@Jayou szkoda że nie wiedziałem kilka dni wcześniej , bo bym Ci jednego orginalnego pada odsprzedał w dobrej cenie. Chyba , że nie spieszy Ci się bardzo , to bez problemów Ci zostawię jedną sztuke jak będę miał

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552493686

@maciek4281 nie ma pośpiechu, mogę poczekać. Dzięki za ofertę

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552494983

@Jayou ok. Masz go u mnie za 5 dyszek czyli nawet za trochę mniej niż oddaję je w hurcie. To na dobry początek działalności tego serwisu :) Napisz mi pw żebym nie musiał szukać Cię po tematach to jak będę miał to dam Ci znać

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552547648

@maciek4281 Napisałem Ci wiadomość ale coś nie działa i zobaczyłem komunikat  "Nie znaleziono użytkownika"

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552604380

@Jayou Sullivan pisał że pw jeszcze nie działa więc musisz poczekać aż zacznie i wtedy mi napisz

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry