Najpiękniejsze lokacje w grach
Cześć gracze!
W ten kolejny, bardzo upalny dzień jakiekolwiek wyjście na zwenątrz jest meczące, dlatego też wysokie temperatury lepiej przeczekać w domu, popijając lemoniadę i grając w jakąś dobrą gierkę.
Jedną z wielu zalet gier jest ich możliwość przeniesienia nas do, nierzadko piękniejszych od otaczających nas obecnie, miejsc. Stąd narodziło się moje pytanie:
Jaka lokacja z dowolnej gry jest dla was najpiękniejsza?
Jeśli chodzi o mnie, to na wyróżnienie względem niezapomnianych widoków zasługuje Ghost of Tsushima. Cała wyspa jest przepiękna (połowę czasu w grze spędziłam w trybie fotograficznym), jednak moje serce skradło pole czerwonych kwiatów równonocy. Nie tylko same kwiaty zachwycają swoją barwą i nieziemskim kształtem, ale także małe oczka wodne rozsiane po całym polu oraz powszechna tutaj mgła. Wszystko to sprawia, że miejsce to wydaje się wręcz magiczne. Poniżej jedno z wielu zdjęć które zrobiłam pośród tego bajkowego morza kwiatów.
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
A was jaka lokacja z dowolnej gry zachwyciła najbardziej? Koniecznie podzielcie się w komentarzu! ♥
-
Plaże i lasy w Forbidden West :)
a z Tsushimy najładniejszy według mnie był Złoty Las :)
4 Fajne! -
@kenny2612 muszę kiedyś w Horizony zagrać, ale jakoś zebrać się nie potrafię xD
2 Fajne! -
Góry w God of War, szczególnie pod koniec gry. Czasami aż fajnie się zatrzymać i podziwiać przez chwilę :)
4 Fajne! -
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
4 Fajne! -
Wysepki w AC: Black Flag, lokacje z Uncharted i postapo TLoU23 Fajne!
-
@krowek ja z gowa 2018 najbardziej kocham las wiedźmy, ogólnie lokacje pełne kwiatów/jaskrawych, żywych kolorów to coś co kocham
@Majok niezapomniana scena jak i cała gra ♥ a part II to już w ogóle ma grafikę i widoki niesamowite1 Fajne! -
Po latach to chyba widok Grove Street.. :) A z nowości to widoki opuszczonych i dzikich miast w TLOU i TLOU 2.
3 Fajne! -
piramidy w AC Origins
3 Fajne! -
Wiedźmin 3 , zachód słońca nad Velen oraz Columbia z Bioshock Infinity ;)4 Fajne!
-
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)Magia ❤️
4 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo