(Mini)Gry na 2 pady PS4
Cześć,
Wspólnie z partnerką szukamy gier na dwa pady. Preferencje bardziej kierunkujemy w stronę gier logicznych, niż typowo refleksowych. Do tej pory graliśmy w :
Unravel( poza ładną grafiką, gra jest zbyt prosta)
Little Big Planet ( nie za bardzo przypadła do gustu)
Overcooked(fajna na krótki dystans, lecz dosyć szybko się nudzi, jeśli nie jest włączana typowo pod imprezę)
Diablo 3, Borderlands ( saga) ( slashery i shootery to nie jej bajka, tak samo wyścigi)
Brothers: a Tale of Two Sons ( nieporozumienie przy kupnie, okazało się, że gra jest na 2 graczy, lecz na jednym padzie...)
W planach mamy : Trine ( cała saga), Lara Croft TOS, Divinity Original Sin, Way out (może uda się namówić ;) ), Magicka ( tylko 2ga część jest na dwie osoby lokalnie?), Don't Starve Together.
Gra która najbardziej nam przypadła do gustu na PS3 to The Cave. Jeśli ktoś z was grał w podobny tytuł w lokalnym co-opie to napisze tytuł, na pewno sprawdzę.
-
Do sprawdzenia mamy :
Child of Light
Never Alone
Dead Nation
Gang Beasts
Helldivers
Salt and Sanctuary
Enter the Gungeon
Lovers in a Dangerous Spacetime
Chariot
Pixeljunk Shooter
Hammerwatch
Spelunky
Guacamelee! Super Turbo Championship
Rayman Legends
The Swords of Ditto
Badland
We Are The Dwarves
Vikings - Wolves of Midgard
Death Squared
The Binding of Isaac: Rebirth
Viking Squad
Tiny Brains
Secret of Mana
Titan Quest
Aegis Defenders
1 Fajne! -
Sprobujcie Beyond: Dwie dusze.
0 Fajne! -
Castle Crushers
0 Fajne! -
wormsy, resident evil 6 (mi nie podszedł), wszystkie gry lego..., bijatyki ? , Broforce , na way outa namów, wszystkie sportowe jak lubi ?(fifa, nba, nhl, mlb), Caveman Warriors, jumanji, knack 1 i 2....
//andreo.spc: Usunąłem spoiler :)
0 Fajne! -
Shootery jak wyżej nie wchodza w gre, tak samo typowe zrecznosciowki jak fifa czy nba. Dzieki za propozycję, ale edytuj komentarz, bo jesli to prawda to dałeś nie mały spoiler...
0 Fajne! -
No spieprzyles mi a way out tym spoilerem. Brawo !
0 Fajne! -
Niech to ktoś usunie, na Boga 😅
0 Fajne! -
lepiej spoiler niz klopoty z kobieta... uwierzcie (nie wiem jak usunac)
1 Fajne! -
Hehe, usunąłem spoiler z poprzedniego postu dla spokoju :)
@Salvien Sprawdźcie gry LEGO na PS4:
LEGO Batman 3: Beyond GothamLEGO City: UndercoverLEGO DC Super-VillainsLEGO DimensionsLEGO Marvel Super HeroesLEGO Marvel Super Heroes 2LEGO Star Wars: The Force Awakens
THE LEGO Movie Videogame
LEGO The IncrediblesLEGO The Hobbit Lego Jurassic WorldLEGO: Marvel AvengersLEGO Worlds
1 Fajne! -
Przy Way Out strasznie sie z kumplem wynudzilismy czekajac tylko kiedy to sie skonczy :D Do co-opa polecam Sky Force :)
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo