Limit transakcji
Temat zamknięty
Chcialbym poinformowac szanownych Administratorow, ze nalozonym przez was limitem zmuszacie nas do korzystania z innych rozwiazan, niz wymiengry.pl
-
@Lani Co zatem stoi na przeszkodzie zweryfikowania konta i zwiększenia limitu dostępnych transakcji? Weryfikacja konta wpływa również na Twoje zaufanie w serwisie i pozwoli Ci dokonywać więcej satysfakcjonujących transakcji.
Zwiększenie limitu bezpiecznych transakcji z 2 do 5 miesięcznie kosztuje tylko 10zł na rok (365 dni) czyli niecałe 3 grosze dziennie.
Zakładając, że posiadasz 1 grę (o wartości 100zł w I kwartale, 75zł w II kwartale, 55zł w III kwartale i 40zł w IV kwartale) jesteś wstanie jedną grą obrócić 60 razy i zawrzeć 60 transakcji wymiany. Prosta matematyka: 5 transakcji wymiany w miesiącu pomnóż przez 3 miesiące i wartość gry w danym kwartale, tj. 1500zł + 1250zł + 825zł + 600zł = 4175 zł. Po odjęciu wartości zakupionej gry (100zł), 60 wysyłek pocztą (600zł) i weryfikacji konta (10zł) daje nam to wynik 3465zł oszczędności w skali roku.
@Damian.zg89 Pamiętaj, że Administracja i Support nie śpią :) Jeżeli tylko zauważysz próbę naruszenia lub naginania regulaminu serwisu, zgłoś nam ten fakt, a szybko "zweryfikujemy" takiego "handlarza" ukrywającego się pod Kontem Gracza. Pamiętacie, że aktualnie nie udostępniamy możliwości rejestracji dla sklepów.
1 Fajne! -
@andreo.spc Literówka Ci się wkradła, w pogrubionym tekście strasznie kłuje w oczy ;)
0 Fajne! -
Dodam tylko, że kilkurazowe rejestracje tej samej osoby skończą się dla niej źle, np. permanentnym banem.
0 Fajne! -
Problem w tym, ze nawet jesli ja wydam 100zl (bez szans) i nie bede mial limitu, nie wymienie sie z kims innym kto ten limit posiada.
Mowie z perspektywy goscia, ktory chce wymienic sobie gre raz na jakis czas i jest mu to utrudniane. Rozumiem chec zarobku, ale nie spodziewacie sie chyba, ze cale community wyda po 100zl na wasz pakiet
0 Fajne! -
@konewko jak sam wiesz to ja też kupiłem od Ciebie gre po czym się dowiedziałem , że masz już wyczerpany limit.
A to nie świadczy dobrze o kimś kto ma przy nicku „support”
Nie uważasz , że skoro bierzesz się tutaj za pomoc to powinieneś jednak wspomóc stronę i wykupić pakiet vip?
Tym bardziej , że handlujesz widzę na potęgę.
A skoro masz wyczerpany limit to na cholere nadal wystawiasz mase gier?
Piszecie o januszach itp a jak widać co poniektórzy sami są tymi januszami
0 Fajne! -
Nawet nie będę wchodzić w tą polemikę skoro rzucasz jakieś oskarżenia bez żadnego pokrycia i wiedzy ;)
Miłego dnia.
A z tym vipem to pocisnąłeś. Again, skąd możesz wiedzieć w jaki inny sposób tu pomagam.
0 Fajne! -
@konewko jakie oskarżenia bez pokrycia? Minąłem się gdzieś z prawdą?
Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Jeżeli potrafisz to odpowiedz na moje proste pytania i mnie oświeć swoją wiedzą , bo w Twoim poście oprócz mętnej odpowiedzi nie widzę niczego co mogłoby mi wyjaśnić sytuację.
I jeszcze jedno - ja nie wnikam jak pomagasz więc nie mydl mi tu oczu , bo ja napisałem jasno i wyraźnie , że skoro chcesz handlować to wykup vip-a.
Tylko mi nie pisz bzdur , bo jestem pewny po Twojej odpowiedzi na pw że ominąłeś limit i zrobiłeś wymianę poza serwisem.
Dla mnie jesteś chwastem
0 Fajne! -
Dziękuję za miłe słowa i kolejne oskarżenia bez pokrycia.
Temat chyba wyczerpany, więc zamykam.
0 Fajne! -
@maciek4281 Dzięki za czuje oko, chciałbym wyjaśnić Wasz spór. Konewko jak można dostrzec ma Status "Support" oraz odznakę "Hero" więc powiedzenie, że nie wspiera serwisu totalnie tu nie pasuje. W serwisie (na naszą prośbę) pełni funkcję wsparcia dla graczy oraz pierwszej lini kontaktu Gracze <-> Administracja. Według nas robi to bardzo dobrze i pomaga nam w codziennej pracy.
Limit transakcji jeśli osiągnął szybko to jego sprawa, my w nią nie wnikamy. Nie rozumiem czemu miałby wykupić Vipa - jego obecna forma wsparcia jest dla nas bardzo znacząca. Jeśli chodzi o wsparcie finansowe również to dokonał.
Mam nadzieję, że temat limitu transakcji wystarczająco wyczerpaliśmy. O szczegółach limitów możecie przeczytać w Centrum Pomocy w kategorii System transakcyjny. Ustaliliśmy pewne wiążące reguły, których będziemy się trzymać.
A teraz Panowie wracamy do pracy i wymiany gier :)
Ps. @maciek4281 Twój drugi temat usunąłem z forum. Jeśli masz jakieś zastrzeżenia napisz do mnie wiadomość proszę. Forum to nie najlepsze miejsce do konfrontacji 1vs1. Dziękuję.
EAT. PLAY. WYMIEŃGRY. SLEEP
1 Fajne! -
Po pierwsze i najważniejsze - jeżeli mam prowadzić dyskusję to tylko na poziomie nie obrażając przy tym drugiej strony i nazywając ludzi chwastami, bo to już poniżej poziomu. Ja nikogo nigdzie nie obraziłem i tym samym oczekuję tego samego.
>A to nie świadczy dobrze o kimś kto ma przy nicku „support”
Ale dlaczego? Miałem zbyt gier, których chciałem się pozbyć/wymienić na coś innego i tak właśnie zrobiłem. Co w tym złego czy dziwnego? Od tego właśnie jest WymieńGry i dlatego czekałem na start serwisu, by zacząć wymiany, by tego nie robić na GT. Gier nie sprzedaję na Allegro, olx, czy innych podobnych serwisach. Możesz nawet spróbować mnie poszukiwać, ale nie znajdziesz, bo mnie tam po prostu nie ma.
>Nie uważasz , że skoro bierzesz się tutaj za pomoc to powinieneś jednak wspomóc stronę i wykupić pakiet vip?
Nie uważam tak, bo pomagam w inny sposób, który jest równie miarodajny jak wspomożenie pieniężne i również zauważył to mój przedmówca.
>Tym bardziej , że handlujesz widzę na potęgę.
Sprzedałem trzy gry. Trzy gry, które są równe 1/2 wszystkich gier, które sprzedałem w całym swoim życiu. Jeśli Twoim zdaniem to handel na potęgę to w porządku, to Twoje zdanie i masz prawo je mieć.
>A skoro masz wyczerpany limit to na cholere nadal wystawiasz mase gier?
Ściągnąłem wszystkie ogłoszenia dzisiaj zanim zdążyłeś się o to zapytać właśnie z powodu tego limitu. Tutaj sprawa jest zamknięta i nie wymaga dalszego komentarza.
>Piszecie o januszach itp a jak widać co poniektórzy sami są tymi januszami
Jw. Będąc januszem miałbym ten limit w nosie i założył drugie konto, ale jestem uczciwy i słowny, co może poświadczyć każda osoba, z którą prowadziłem transakcje.
> jakie oskarżenia bez pokrycia? Minąłem się gdzieś z prawdą?
Oskarżasz mnie nie posiadając żadnych dowodów w sprawie, temu też ja nie muszę reagować na prowokację. Ale już w porządku, nie mam żalu.
>ja nie wnikam jak pomagasz więc nie mydl mi tu oczu , bo ja napisałem jasno i wyraźnie , że skoro chcesz handlować to wykup vip-a
Kupno vipa nie ma żadnego związku z handlem, tudzież kontem firma, które notabene nie jest obecnie dostępne.
>zrobiłeś wymianę poza serwisem
No właśnie nie zrobiłem. Musisz po prostu uwierzyć na słowo.
Jeżeli Maćku czujesz się pokrzywdzony lub oszukany, bardzo Ciebie przepraszam, że tak wyszło. Nie było moim zamiarem, by tak się stało. Oczekuję tylko wzajemnego szacunku i rozwiązywania wszelkich spraw w pokoju, bez zbędnych wycieczek osobistych. Oboje jesteśmy za starzy na takie akcje.
0 Fajne!
Dodaj odpowiedź do tematu
Temat zamknięty
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo