Laptop do 3500zł

DraGo

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1603651300

Witam, czy znajdę laptopa lepszego od oferty w linku poniżej?

Link allegro

Chodzi o specyfikację. Czy wiecie może gdzie dostanę coś lepszego w tej kwocie ?

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

1603652698

zależy do czego potrzebujesz ale jak dla mnie to jakiś parch jest :D 

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1603653063

@Erick0674 parch ? Laptop do pracy biurowej, ewentualnie niezbyt wymagających gier, grafikę bym chciał 4GB.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1603663329

musisz się bardziej określić bo jeśli tylko i wyłącznie do pracy biurowej to się nawet w 1500 zmieścisz :p a do mniej wymagających gier to i tak jest dziwny ten latop ze względu na niskie taktowanie procesora :p ja koledze za 3400 załatwiłem nowego Acera nitro 

i7 9500h

1660 ti

16gb ram 

1tb ssd :D ale miesiąc mu tego szukałem 

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1603688088

Aha. To gdzie takiego kupić? 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1603701393

a zapomniałem dodać,że jeszcze miał Win10 ,przeszukiwałem olx i znalazłem ten sklep https://tm-serwis.pomorze.pl/pl/ 

mojego lenovo ideapad L340

I5 9300H

8gb ram

gtx 1650 

za 2400 w euro kupiłem ale ten był bez systemu tylko to obszedłem po Swojemu xD

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1603716950

Twój Lenovo ma zintegrowaną kartę graficzną, czy to nie oznacza, że gry wymagające chociażby 2GB karty graficznej nie będą na tym działać ? @Erick0674 faktycznie w linku z allegro wyżej, taktowanie procesora jest po prostu słabe. Za to karta graficzna 4GB. Dodam jeszcze, że ten laptop ma być dla kobiety, fajnie by było gdyby był w kolorze białym.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1603730300

ma zintegrowaną+ dedykowana gtx 1650 (4gb) która jest lepsza od mxa , Twoje taktowanie procesora nie jest słabe jest oszczędne bo jeśli potrzebujesz czegoś co Ci nie będzie grzać przyrodzenia i ogólnie nie będziesz czuć piekarnika to procesor jest dobry ale uważam że cena jest wyjęta z kosmosu ;p ale mojego lapka kupiłem niby do gier a na nim pracuje i daje radę chociaż czasami potrafił się do 98 stopni przygrzac jak to w laptopach bywa 

to jest mój - 

https://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/lenovo-laptop-l340-i5-8gb-256ssd-gx1650-no-os.bhtml

/Edit

Dopiero doczytałem,że laptop ma być dla kobiety najlepiej się nie śpiesz i sprawdzaj stronę pepper.pl tam czasami naprawdę ciekawe promocje wstawiają :)

1 Fajne!
  •  
    1603738043

A jak zainstalujesz apke peppera i dodasz odpowiednie alarmy to i powiadomienie przyjdzie ;)

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1604047286

https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/asus-tuf-gaming-ryzen-7-3750h-16gb-ram-512gb-ssd-rtx-2060-za-361795-zl-w-neo24/#comments

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1604048327

Ten link, który wysłałeś do mnie nie działa, ale ten tutaj jest ok. Dzięki za chęci i starania, fajny sprzęt, ja jeszcze poczekam bo

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry