Kupowanie kilku gier
Cześć :)
Zauważyłem, że brakuje opcji kupowania kilku gier od jednego sprzedającego, jako jedna transakcja. Większość ma limit dwóch transakcji i ciężko kupić więcej ;)
Pozdrawiam ekipę wymiengry.pl :)
-
Chyba już o tym pisałem, ale tak czy siak funkcja jak najbardziej potrzebna.
0 Fajne! -
Jestem jak najbardziej za, dzisiaj dokonywałem kilku transakcji od 1 osoby i zdecydowanie powinno to być ujęte jako jeden zakup. Jestem tu rzadko, ale wpadam konkretnie po kilka, kilkanaście gier i to stanowi problem związany z zakupem dodatkowych slotów.
0 Fajne! -
Nie będę zakładał nowego tematu, bo problem dotyczy kilku gier na raz, choć konkretnie w sumie dwóch ;) czy tylko u mnie tak jest, że przy wymianie dwóch gier, jedna z nich wciąż widnieje w ogłoszeniach?
Np najświeższa wymiana kakarot plus spider idą na wymianę, a z ogłoszeń znika tylko spider. Kakarota musiałem ręcznie usunąć. Poprzednio miałem tak samo. To normalne?
0 Fajne! -
Zgłaszałem już ten - chyba - błąd. Nie powinna zostawać w profilu żadna gra z transakcji.
2 Fajne! -
@eMRom @mastahluc Okay znaleźliśmy chochlika i rozwiązaliśmy właśnie ten problem - nie powinno się już tak dziać. Gdybyście zauważyli jednak coś nieprawidłowo działajacego, dajcie znać :) Dzięki za zgłoszenia Panowie.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo