Kupie pada DualShock 4

MattWuu96

1604056158

Kupie pada do PS4. Proszę o propozycje cenowe, mogę dać którąś z moich gier w rozliczeniu :)

•  
    1604306001
    Kupie/ wymienie sie za kontroler do ps4. Zainteresowanych zapraszam na priv
    0 Fajne!
  •  
    1605783419

Jako pad dodatkowy polecam wynalazki z Aliexpress.

Kupiłem i jako dodatkowy pad daje radę. Z wysyłką coś ok. 60zł.

0 Fajne!
  •  
    1605784016

@Lysy0800

Ile wytrzymuje Ci bateria ?

Jak z czułością ?

0 Fajne!
  •  
    1605792464

Bateria- ciężko powiedzieć, używam konsoli 1-2 dni w tygodniu, nie miałem nigdy takiego problemu, aby w połowie grania bateria padła. Generalnie baterię oceniam jako 4+ / 5.

Co do czułości grania- cóż, delikatnie czuć, że to nie oryginał, ale miej na uwadze, że taki pad jest tańszy o 200zł od oryginału.

Plastik jest mniej przyjemny w dotyku i pad jest trochę lżejszy od oryginału, ale hej- 2 paki różnicy :) Aha- dość głośno chodzą silniczki od wibracji.

Ja go używam jako zamiennika, gdy oryginał się ładuje. No i do grania 2p, ale to sporadycznie.

Gdyby kiedyś padł, to nie będę płakał kupując kolejnego chińskiego pada.

0 Fajne!
  •  
    1605820988

Do tego u chińczyka dobrałem sobie gumeczki na analogi (jakoś po 40gr para) i fajną ładowarkę na oba pady (oryginalny i chiński)- ładowanie przez port obok słuchawek, nie przez USB.

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry