Kupię Gry
Witajcie.
poszukuję kilku tytułów. znudziło mi się wysyłanie wiadomości po ponad 50. Może w ten sposób będzie łatwiej?;)
Ceny jakie proponuję są cenami, które można spotkać na allegro, marketplace FB, olx...
Ghost of Tsushima - 160 pln
GreedFall - 80 pln (z wysyłką)
Tekken 7 - 50 pln
Nier: Automata - 60 pln
Anthem - 27 pln (z wysyłką)
Hellblade Seuna Sacriffice - 70 pln ( z wysyłka)
The Surge 2 - 69 ( z wysyłka)
Cocrete Genie - 49 (z wysyłką)
Fifa 20 - 40 pln ( z wysyłką)
The Last Guardian - 40 pln
Jeśli zaakceptujesz moją cenę oraz posiadasz płytę w bardzo dobrym stanie.. napisz a dobijemy targu. Jeśli gry są w wersjach językowych to zawsze preferuję najpierw Polski, jeśli nie to angielski.. wersje niemieckie odrzucam..
pozdrawiam ;)
-
Chciałbym pomóc, ale nic z tego nie posiadam. Może zainteresuje Cię coś innego? Mam kilka gier :)
0 Fajne! -
Przeglądnąłem Twój profil - większość mam ;)
za 6 miesięcy mogę się pokusić o Spyro, Rathet bo narazie moja 3 latka tylko ogarnia Wirtualne ludziki ;) ale dzięki !
1 Fajne! -
Może zainteresuje ciebie FIFA za 15 zł na miesiąc w EA Play. Taki odpowiednik plusa, ale z grami EA. Mi starczyło, po miesiącu miałem dość Fify na kolejne lata :D
PS: anthem jest warty może 5 zł. Paździerz to straszny jest :D
0 Fajne! -
Dodam, że Anthem również znajduje się EA Play, więc za te 15 zł można po miesiącu mieć dość i FIFY i Anthem :D
0 Fajne! -
0 Fajne!
-
@mastahluc EA Play ;)
0 Fajne! -
@mastahluc konewko i asamer maja racje, w tej chwili nazywa sie to EA Play
1 Fajne! -
0 Fajne!
-
@mastahluc EA Access i Origin Access teraz nazywają się EA Play. Gdybym nie wykupił dla przetestowania Rocket Arena to też bym nie wiedział, bo nie było to wydarzenie warte uwagi 😅
0 Fajne! -
Ja tylko od siebie napiszę że Tsushimy za 160 zł w pudle nigdzie nie znalazłem, przeważnie 180 zł w górę. Sam kupiłem za 190 zł, ale może coś słabo szukałem heh.
Edyta.
Dobra znalazłem kilka ofert na 160 zł ale uśredniając i tak wychodzi właśnie koło 180 zł +/- te 10 zł.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo