Kolor tła Ps4

Temat zamknięty

Laska

1644770585

Witam mam pytanie chodzi mi o kolory tła na swoim profilu ja mam do wyboru tylko cztery a zauważyłem u znajomego że ma np. jasno zielony wie ktoś może dlaczego ja mam do wyboru tylko cztery?

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1644835180

@Laska no takiego koloru na pewno u mnie nie ma. Nie ma tam też chyba żadnych animacji, więc stawiałbym na to, że tam dodane jest po prostu zielone tło z pendrive.

Ewentualnie to taki wyszukany motyw, ale ich jest setki w sklepie, więc wszystkich nie widziałem 😅

0 Fajne!
  •  
    1644836513

(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)a ja mam tylko takie

0 Fajne!
  •  
    1644836834

@Asamer no i te niestandardowe ale mi nie chodzi o motyw ogólny tylko taki jak się wchodzi w profil bo kumpel taki ma zielony ale mówi że nie pamięta jak to ogarniał

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1644837492

@Laska Aaaaa Tobie o to chodzi. 

No nie pomogę, bo nie widzę niczego więcej niż Ty.

0 Fajne!
  •  
    1644837768

@Asamer no źle się zrozumieliśmy ale wielkie dzięki i za to wuja pozdrawiam 🙂

2 Fajne!
  •  
    mastahluc Support Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1644854101

Pamiętam, że przez PS Vita wybierało się takie motywy profilu z obrazkami i później na PS4 redukowało się to do pojedynczego koloru. Może tędy droga ;)

1 Fajne!
  •  
    1644856811

@mastahluc dzięki za poradę ale niestety nie mam takiej możliwości

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1644872984

(Opcje) > [Zmień zdjęcie w tle] > [Zmień zdjęcie w tle], aby zmienić zdjęcie w tle profilu. Możesz również wybrać pozycję [Zmień kolor tła], aby zmienić kolor ekranu profilu, dopasowując go do zdjęcia w tle, może kolor tła zależy jakie zdj wstawisz, spróbuj inne zdj i wtedy kolor tła

2 Fajne!
  •  
    1644877157

@kinio26 a patrz tak myślałem też i tak spróbuję jutro napiszę 🙂

0 Fajne!
  •  
    1644908090

@kinio26 cześć miałeś nosa udało się kolory tła są zależne od zdjęcia w tle. Skubany 😉😉 ale też tak myślałem jak Ty ale szkoda mi było ryzykować zwłaszcza że usunąłem kilka dni temu wszystkie zrzuty ale nie zaznał bym spokoju nie próbując tego sposobu dzięki 🙂🙂

4 Fajne!
Dodaj odpowiedź do tematu

Temat zamknięty

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Koszmar w górach powrócił. Recenzja Until Dawn Remake (PS5)
30 października 2024

Until Dawn wydany w 2015 roku zaskoczył wielu graczy pomysłem na swoją rozgrywkę. Czy remake wart jest ogrania? Powróćmy do Blackwood Mountain...

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry