Kolor tła Ps4

Temat zamknięty

Laska

1644770585

Witam mam pytanie chodzi mi o kolory tła na swoim profilu ja mam do wyboru tylko cztery a zauważyłem u znajomego że ma np. jasno zielony wie ktoś może dlaczego ja mam do wyboru tylko cztery?

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1644835180

@Laska no takiego koloru na pewno u mnie nie ma. Nie ma tam też chyba żadnych animacji, więc stawiałbym na to, że tam dodane jest po prostu zielone tło z pendrive.

Ewentualnie to taki wyszukany motyw, ale ich jest setki w sklepie, więc wszystkich nie widziałem 😅

0 Fajne!
  •  
    1644836513

(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)a ja mam tylko takie

0 Fajne!
  •  
    1644836834

@Asamer no i te niestandardowe ale mi nie chodzi o motyw ogólny tylko taki jak się wchodzi w profil bo kumpel taki ma zielony ale mówi że nie pamięta jak to ogarniał

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1644837492

@Laska Aaaaa Tobie o to chodzi. 

No nie pomogę, bo nie widzę niczego więcej niż Ty.

0 Fajne!
  •  
    1644837768

@Asamer no źle się zrozumieliśmy ale wielkie dzięki i za to wuja pozdrawiam 🙂

2 Fajne!
  •  
    mastahluc Support Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1644854101

Pamiętam, że przez PS Vita wybierało się takie motywy profilu z obrazkami i później na PS4 redukowało się to do pojedynczego koloru. Może tędy droga ;)

1 Fajne!
  •  
    1644856811

@mastahluc dzięki za poradę ale niestety nie mam takiej możliwości

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1644872984

(Opcje) > [Zmień zdjęcie w tle] > [Zmień zdjęcie w tle], aby zmienić zdjęcie w tle profilu. Możesz również wybrać pozycję [Zmień kolor tła], aby zmienić kolor ekranu profilu, dopasowując go do zdjęcia w tle, może kolor tła zależy jakie zdj wstawisz, spróbuj inne zdj i wtedy kolor tła

2 Fajne!
  •  
    1644877157

@kinio26 a patrz tak myślałem też i tak spróbuję jutro napiszę 🙂

0 Fajne!
  •  
    1644908090

@kinio26 cześć miałeś nosa udało się kolory tła są zależne od zdjęcia w tle. Skubany 😉😉 ale też tak myślałem jak Ty ale szkoda mi było ryzykować zwłaszcza że usunąłem kilka dni temu wszystkie zrzuty ale nie zaznał bym spokoju nie próbując tego sposobu dzięki 🙂🙂

4 Fajne!
Dodaj odpowiedź do tematu

Temat zamknięty

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry