jRPG język
Hej wszystkim,
Mam pytanie do znawców! Czy na ps4 jest jakiś jrpg z polskim napisami? Jakikolwiek?
-
@anecix raczej nie kolego
0 Fajne! -
Dzięki0 Fajne!
-
Regalia: Of Men and Monarchs
Jedyny "jRPG" z oficjalnymi polskimi napisami na PS4. Gra wyprodukowana przez polskie studio.
1 Fajne! -
Oooooo i to jest świetna wiadomość, wielkie dzięki :)
Póki co testuje legend of heroes trails of cold steel na ps vicie
0 Fajne! -
Ok.a jeszcze pytanko ;) ogrywałem finale za małolata 7-12, final 13 w ogóle mi nie podpasował, 15 również nie trafiła w moje gusta, najmilej wspominam 7 i 9 jak byłem młodszy, a deczko starszy mega podobały mi się ffX i XII. W sumie lubię turowy system walk, na ps4 ogarnąłem tylko dragon quest i ni no kuni 2. Czy na tej podstawie growej przeszłości, ktoś z Was mogłby mi podpowiedzieć w co by tu zagrać "podobnego" :P
0 Fajne! -
Konto usunięte1643401569
@konewko
No no, jak zwykle masz racje, jedyny.
A poza nim na przykład jeszcze Monster Hunter World, DBZ Kakarot, Ruined King: A League of Legends Story, Battle Chasers: Nightwar..... Pytanie było do "znawców" więc jak już rzekłeś, to chyba powinienem zamknąć mordę:> To co, wyłapię zaraz kolejnego bana za poprawianie "znawcy"?
@anecix
Od siebie polecę z klasycznych jRPG World of Final Fantasy no i chyba całą serię Disgaea, skoro turówki to Twój typ. Na ps4 są też dostępne FF7-12, których system walki jest turowy2 Fajne! -
@anecix Persona 5 Royal, mój top 3 gier ever.
@hajpero nie grałem w nie, więc nie wiem. A cudzysłów nie był przypadkowy.
1 Fajne! -
Wszystko zanotowane ;) podziękował za odzew. Dbz kakarot również przeszedłem, jakoś mi wypadło z głowy - bardzo fajna nostalgiczna podróż :D
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo