Gry na Android
Witam tak sobie pomyślałem ,że dam taki temacik a co mi tam mam nadzieje że wam się spodoba.Tutaj polecamy gry na androida które ogrywamy np. jak jesteśmy w trasie , nudzimy się czasem w pracy , czy czekamy u lekarza i zabijamy czas .Z mojej strony z czystym sumieniem polecam bardzo ciekawą grę Empires Puzzles. Gra jest z elementami gry logicznej oraz rpg.
Rozwijamy swoich bohaterów ,miasto ,walczymy z potworami innymi graczami.Jednym słowem jest co robić.Kolejna z gier jest sims 4 mobile ja oczywiście srednio podchodzę do gier serii sims ale jak na mobilne urządzenie jest ciekawie zrobiona i potrafi wciągnąć jeśli ktos lubi ten klimat.Kolejna z gier jest fifa tej seri nie musze chyba nikomu opisywać fani gatunku wiedzą.Tak więc licze na wasze propozycje .Może i ja się zarażę jakimś tytułem pozdrawiam niech moc androidów będzie z wami :)
-
Proste, niewymagające gry które zapadły mi w pamięć.
Sudoku, Zarya-1, Jewel hunter, Lunar mission, Stickman dismounting, 100 doors, Laser box, Brain it on, Master mind.
1 Fajne! -
Nie gram na telefonie zbyt często ale czasami najdzie ochota i chwila wolnego ;) Wtedy lubię pograć w krótkie gierki multiplayer 1v1 / 3v3. Szyba bitwa 2-3 minutki na rozluźnienie. Polecam tytuły od producenta Supercell. Obecnie od czasu do czasu gram w Brawl Stars
1 Fajne! -
Polecam Stardew Valley. Świetna gra, jeśli ktoś dużo podróżuje, nie ma konsoli mobilnej, a nie wytrzyma bez grania przez parę godzin to nic tylko wyciągnąć telefon i kopać ziemniory!
2 Fajne! -
Nie lubię grać na telefonie, ale czasem dla zabicia czasu jakaś szybka gierka się przyda.
Znacie coś, co nie wymaga poruszania postacią, ani sterowania kamerą?
Chodzi mi tylko o gry singleplayer.
Najlepiej jakieś ciekawe strategie, bądź gry tekstowe, np. coś w stylu Zarya Świt Diabła?
Przeglądałem polecane w Sklepie Play strategie, lecz były dla mnie zbyt cukierkowe.
0 Fajne! -
@dawid2601 Antijoy może? Fajna, prosta gra strategiczna.
Ja również na telefonie w zasadzie nie gram, ot wtedy gdy podróżuję sam i naprawdę nie ma już nic lepszego do roboty ;)
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo