Far Cry New Dawn
Witam. Poszukuję kogoś do zaliczenia 3 wypraw w trybie współpracy. Jak ktoś chętny proszę pisać na priv. :-)
-
Priv nie działa póki co.
Możemy zrobić dzisiaj 15-17 albo jutro wieczorem.
PSN masz w moim profilu.
Bez mikro.
0 Fajne! -
Fajnie się grało. Polecam użytkownika :P :)
0 Fajne! -
Ciekawe czemu bez mikro? Pytam z ciekawości :)
A tak z innej beczki to chyba nigdy nie zrozumie grania dla trofeum.
Chce zagrać w jakąś gre to po prostu gram , przechodzę ją i tyle. A te trofea to naprawdę chyba wymyślili dla dzieci żeby się jarały , albo żeby sie pochwalić że grały. Tylko czym tu się chwalić? Grą? Jakimś trofeum? Nie rozumie tego
0 Fajne! -
Wyszło inaczej, bo zaczął do mnie mówić, więc trochę dziwnie, by było jak bym milczał xD
Trofea są do ich wbijania i by gra zatrzymała nas na dłużej :)
0 Fajne! -
@maciek4281 Po części to prawda. Trofea są po to by się chwalić i też za nie dostajesz punkty, które wpływają na rangę twojego konta. Z jednej strony możesz się pochwalić ile masz platyn na koncie, co jest ważniejsze od posiadanej rangi z tego co widziałem z wypowiedzi. Widziałem często jak ludzie się chwalili, że zdobyli platynę z łatwością i za pierwszym razem, nawet w grach trudnych i tych, które trzeba kilka razy przejść. Potrafi to być komiczne ale z drugiej strony, trofea są tak zrobione, byś chciał grę przejść na 100%, wpada pucharek i sprawdzasz ile zostało do platyny. W ten sposób dłużej możesz zostać przy danym tytule. Przez to są też gracze typu łowcy trofeów.
0 Fajne! -
Mnie jak się podoba gra to gram i nie zwracam uwagę na puchary czy trofea , bo gram dla przyjemności , a nie po to żeby się chwalić czymś co się nie nadaje do chwalenia.
Mam ochotę to gram. Biorę pierwszą z brzegu konsolę i nie patrzę na jakim koncie i na czyjej konsoli gram czy to na swojej czy na córki czy syna.
Ale to może dlatego , że jestem za stary i nie rozumiem , ani już nie zrozumiem podejścia młodszych graczy :)
0 Fajne! -
Jakiś czas temu na GT ktoś się pytał czy warto zagrać w grę (podał tytuł ale nie pamiętam) bo łatwo w niej zdobyć platynę. W odpowiedzi było, że nie warto grać w słabą grę tylko by zdobyć platynę. Niestety te pucharki sprawiły, że niektórzy nie grają dla przyjemności a dla trofeów. Czasem bywa to komiczne a czasem żałosne.
0 Fajne! -
Konto usunięte1556038082
@Jayou Może i żałosne zależy dla kogo ja np najpierw przechodze gre dla przyjemności a potem platyna zależy od gry czy mi się spodoba po przejściu fabuły czy też nie.
0 Fajne! -
Konto usunięte1556357855
@Jayou
Ale nic ci do tego kto i po co gra. Sam grałem w gry i dla pucharów i dla przyjemności i komiczne jest takie biadolenie jak twoje - ludzi, którzy nie potrafią uszanować innego człowieka. To mój czas, moje pieniądze i moje zachcianki, a żałosnym jest moim zdaniem ten, który zrozumieć tego nie potrafi.
Zdarza mi się grać w coś TYLKO dla trofeów, mimo że gra mi się nie podoba. Platynka jest do ogarnięcia w 2-3 godziny, to jest to do przełknięcia. A frajdę sprawia mi posiadanie kolejnego pucharka, którego ty nigdy mieć nie będziesz (nawet jeśli masz go totalnie w dupie) Rozumiem, że w twoich oczach jestem żałosny. Słabo:/0 Fajne! -
@hajpero
Ja właśnie nie rozumiem grania tylko po to, by zdobyć pucharek, jaką on ma wartość, że ludzie tak bardzo są w stanie się męczyć by to zdobyć? Dla mnie granie w gry jest dla przyjemności. Jeśli miałbym grać w grę, która mi się nie podoba przez 100+ godzin dla trofeów to wolałbym nie ruszać tytułu. Fakt, że fajnie jest zdobyć osiągnięcie ale grać tylko dla trofeów jest dla mnie niezrozumiałe. Z drugiej strony bardziej takich zaboli utrata konta.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo