Far Cry New Dawn

hetman82

1552807536

Witam. Poszukuję kogoś do zaliczenia 3 wypraw w trybie współpracy. Jak ktoś chętny proszę pisać na priv. :-)

•  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1552819827

Priv nie działa póki co.

Możemy zrobić dzisiaj 15-17 albo jutro wieczorem.

PSN masz w moim profilu.

Bez mikro.

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552834547

Fajnie się grało. Polecam użytkownika :P :)

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1553010161

Ciekawe czemu bez mikro? Pytam z ciekawości :)

A tak z innej beczki to chyba nigdy nie zrozumie grania dla trofeum.

Chce zagrać w jakąś gre to po prostu gram , przechodzę ją i tyle. A te trofea to naprawdę chyba wymyślili dla dzieci żeby się jarały , albo żeby sie pochwalić że grały. Tylko czym tu się chwalić? Grą? Jakimś trofeum? Nie rozumie tego

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1553015646

Wyszło inaczej, bo zaczął do mnie mówić, więc trochę dziwnie, by było jak bym milczał xD

Trofea są do ich wbijania i by gra zatrzymała nas na dłużej :)

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1553020532

@maciek4281 Po części to prawda. Trofea są po to by się chwalić i też za nie dostajesz punkty, które wpływają na rangę twojego konta. Z jednej strony możesz się pochwalić ile masz platyn na koncie, co jest ważniejsze od posiadanej rangi z tego co widziałem z wypowiedzi. Widziałem często jak ludzie się chwalili, że zdobyli platynę z łatwością i za pierwszym razem, nawet w grach trudnych i tych, które trzeba kilka razy przejść. Potrafi to być komiczne ale z drugiej strony, trofea są tak zrobione, byś chciał grę przejść na 100%, wpada pucharek i sprawdzasz ile zostało do platyny. W ten sposób dłużej możesz zostać przy danym tytule. Przez to są też gracze typu łowcy trofeów.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1553036163

Mnie jak się podoba gra to gram i nie zwracam uwagę na puchary czy trofea , bo gram dla przyjemności , a nie po to żeby się chwalić czymś co się nie nadaje do chwalenia.

Mam ochotę to gram. Biorę pierwszą z brzegu konsolę i nie patrzę na jakim koncie i na czyjej konsoli gram czy to na swojej czy na córki czy syna.

Ale to może dlatego , że jestem za stary i nie rozumiem , ani już nie zrozumiem podejścia młodszych graczy :)

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1553093171

Jakiś czas temu na GT ktoś się pytał czy warto zagrać w grę (podał tytuł ale nie pamiętam) bo łatwo w niej zdobyć platynę. W odpowiedzi było, że nie warto grać w słabą grę tylko by zdobyć platynę. Niestety te pucharki sprawiły, że niektórzy nie grają dla przyjemności a dla trofeów. Czasem bywa to komiczne a czasem żałosne.

0 Fajne!
  •  
    Konto usunięte
    Konto usunięte
    1556038082

@Jayou Może i żałosne zależy dla kogo ja np najpierw przechodze gre dla przyjemności a potem platyna zależy od gry czy mi się spodoba po przejściu fabuły czy też nie.

0 Fajne!
  •  
    Konto usunięte
    Konto usunięte
    Odznaki:

1556357855

@Jayou

Ale nic ci do tego kto i po co gra. Sam grałem w gry i dla pucharów i dla przyjemności i komiczne jest takie biadolenie jak twoje - ludzi, którzy nie potrafią uszanować innego człowieka. To mój czas, moje pieniądze i moje zachcianki, a żałosnym jest moim zdaniem ten, który zrozumieć tego nie potrafi.

Zdarza mi się grać w coś TYLKO dla trofeów, mimo że gra mi się nie podoba. Platynka jest do ogarnięcia w 2-3 godziny, to jest to do przełknięcia. A frajdę sprawia mi posiadanie kolejnego pucharka, którego ty nigdy mieć nie będziesz (nawet jeśli masz go totalnie w dupie) Rozumiem, że w twoich oczach jestem żałosny. Słabo:/

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1556359829

@hajpero

Ja właśnie nie rozumiem grania tylko po to, by zdobyć pucharek, jaką on ma wartość, że ludzie tak bardzo są w stanie się męczyć by to zdobyć? Dla mnie granie w gry jest dla przyjemności. Jeśli miałbym grać w grę, która mi się nie podoba przez 100+ godzin dla trofeów to wolałbym nie ruszać tytułu.  Fakt, że fajnie jest zdobyć osiągnięcie ale grać tylko dla trofeów jest dla mnie niezrozumiałe. Z drugiej strony bardziej takich zaboli utrata konta.

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry