Email

maniekns

2 lata temu
Pojawiła mi się informacja , że z moim mailem wystąpił problem. Do maila na którym zalogowane jest konto nie mam już dostępu a gdy wpisuje aktualny to pokazuje, że na ten nie można wysłać wiadomości. Można to jakoś zmienić żeby link został wysłany na poprawny adres? 
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

WymieńGry.pl Ranga Tester

2 lata temu

Dobrym pomysłem będzie odezwanie się z tym problemem na pomoc@wymiengry.pl, bo my na forum wiele nie zdziałamy, no chyba że akurat ktoś z zespołu zwróci uwagę na ten temat i się do Ciebie odezwie. 

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

2 lata temu

Jeżeli chciałbyś zmienić adres e-mail przypisany do konta w serwisie to napisz do mnie PW z nowym adresem lub na pomoc@wymiengry.pl, jak zasugerował @dawid2601

P.S. Dodamy w niedługim czasie do ustawień opcję zmiany adresu e-mail.

2 Fajne!
  •  
    2 lata temu

Ej ja mam to samo i mam dostep do swojego a nawet podaje rozne swoje maile i mam ze nie mozna wyslac potwierdzenia , wiec bład lezy po stronie wiyryny

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

2 lata temu

@marcints A na jakiej domenie masz te maile? Są problemy z pewnymi mailami (np. op.pl) ponieważ odrzucają niektóre wiadomości od nas i serwer automatycznie przyblokuje takie domeny i wymusza zmianę na inny. Jeżeli możesz to spróbuj najlepiej z mailem np. gmail.  

0 Fajne!
  •  
    2 lata temu

2x Gmail ,oraz interia i na zadne nie chce wyslac jakiegos potwierdzenia

1 Fajne!
  •  
    krowek Admin
    Odznaki:

2 lata temu

@marcints Masz rację, był błąd po naszej stronie związany ze zmianami sprzed kilku dni. Został właśnie poprawiony i można już ustawić dowolny inny adres e-mail przy wystąpieniu tego błędu z dostarczaniem maili.

Chcemy aby wszystkie powiadomienia systemowe prawidłowo docierały do użytkowników. Gdy nasz system wykryje, że adres e-mail nie jest już osiągalny lub usługodawca poczty odrzuca niektóre wiadomości, to w serwisie pojawia się żółta belka z komunikatem o podaniu prawidłowego adresu. Może się tak zdarzyć na skrzynkach Onet, Wp, Op, O2, Interia i nie mamy na to wpływu. Musielibyśmy przenieść się na bardzo drogie systemy do wysyłki maili co w tej chwili nie jest możliwe.

Z tego powodu rekomendujemy podawanie maila na Gmailu.

2 Fajne!
  •  
    2 lata temu

No i ogarniete ,no i elegancko . Pozdro

2 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Ostatnio na blogu
Kolejna część, te same problemy? Sniper Elite: Resistance - recenzja gry (XSX/XRP/XCG)
3 kwietnia 2025

Resistance przenosi nas w realia okupowanej Europy, gdzie każdy strzał może zmienić bieg historii. Czy nowa odsłona serii utrzymuje wysoki poziom, czy może snajperska legenda traci celność? Przekonaj się, czy warto podjąć tę misję!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry