Email

maniekns

1668608018
Pojawiła mi się informacja , że z moim mailem wystąpił problem. Do maila na którym zalogowane jest konto nie mam już dostępu a gdy wpisuje aktualny to pokazuje, że na ten nie można wysłać wiadomości. Można to jakoś zmienić żeby link został wysłany na poprawny adres? 
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

WymieńGry.pl Ranga Tester

1668609265

Dobrym pomysłem będzie odezwanie się z tym problemem na pomoc@wymiengry.pl, bo my na forum wiele nie zdziałamy, no chyba że akurat ktoś z zespołu zwróci uwagę na ten temat i się do Ciebie odezwie. 

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1668609641

Jeżeli chciałbyś zmienić adres e-mail przypisany do konta w serwisie to napisz do mnie PW z nowym adresem lub na pomoc@wymiengry.pl, jak zasugerował @dawid2601

P.S. Dodamy w niedługim czasie do ustawień opcję zmiany adresu e-mail.

2 Fajne!
  •  
    1668665905

Ej ja mam to samo i mam dostep do swojego a nawet podaje rozne swoje maile i mam ze nie mozna wyslac potwierdzenia , wiec bład lezy po stronie wiyryny

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1668668517

@marcints A na jakiej domenie masz te maile? Są problemy z pewnymi mailami (np. op.pl) ponieważ odrzucają niektóre wiadomości od nas i serwer automatycznie przyblokuje takie domeny i wymusza zmianę na inny. Jeżeli możesz to spróbuj najlepiej z mailem np. gmail.  

0 Fajne!
  •  
    1668672139

2x Gmail ,oraz interia i na zadne nie chce wyslac jakiegos potwierdzenia

1 Fajne!
  •  
    krowek Admin
    Odznaki:

1668681078

@marcints Masz rację, był błąd po naszej stronie związany ze zmianami sprzed kilku dni. Został właśnie poprawiony i można już ustawić dowolny inny adres e-mail przy wystąpieniu tego błędu z dostarczaniem maili.

Chcemy aby wszystkie powiadomienia systemowe prawidłowo docierały do użytkowników. Gdy nasz system wykryje, że adres e-mail nie jest już osiągalny lub usługodawca poczty odrzuca niektóre wiadomości, to w serwisie pojawia się żółta belka z komunikatem o podaniu prawidłowego adresu. Może się tak zdarzyć na skrzynkach Onet, Wp, Op, O2, Interia i nie mamy na to wpływu. Musielibyśmy przenieść się na bardzo drogie systemy do wysyłki maili co w tej chwili nie jest możliwe.

Z tego powodu rekomendujemy podawanie maila na Gmailu.

2 Fajne!
  •  
    1668712031

No i ogarniete ,no i elegancko . Pozdro

2 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry