Dirt rally 2.0 Ps4 na wymianę
Witam ma ktoś na wymianę dirt rally 2.0 na Ps4? Proszę się odezwać to się jakoś dogadamy. Pozdrawiam
-
@Mulim Witam,mam dirta co masz na wymiane?fifa i god of war odpada.pozdrawiam
0 Fajne! -
@Mulim Nie wydaje ci się że do wymiany służą ogłoszenia zamiast forum? Możesz łatwo zobaczyć kto posiada grę i zaproponować wymianę.Wystarczy trochę poszukać
2 Fajne! -
@DeadZone szukałem ale oferty są z przed paru miesięcy i te osoby co wystawiły od dłuższego czasu nie wchodzą na forum. @Andrzej1988 nie mam nic innego na wymianę tylko te dwie gry.
0 Fajne! -
@Mulim , to widocznie nie ma wiecej ofert. Jak ktos ma na wymiane gre to ją zapewne wystawia na portalu.
Poza tym gow i fifa to malo kuszaca oferta ;)
1 Fajne! -
@Mulim To nie zmienia faktu iż do wymiany służą ogłoszenia a nie forum. Gdyby wszyscy, którzy nie mogą znaleźć sobie nic na wymianę się tu ogłaszali to serwis nie działał by tak sprawnie i było by to mało przejrzyste.
0 Fajne! -
@Zurek Dokładnie. GoW większość osób już ograła, bo były liczne promocje. No a fifa nie utrzymuje cen i jest tego tyle że jedynie najnowsza jakoś się jeszcze sprzedaje do premiery kolejnej.
0 Fajne! -
Przecież napisał, że się jakoś dogadają. Większość to nie wszyscy i są tacy co w GoW nie grali. Albo wywalmy z bazy GoW-a, bo już większość ograła ? Słyszeliście o czymś takim jak ewentualna dopłata?
Co do reszty to się zgadzam, forum nie jest od tego, żeby szukać wymian.
0 Fajne! -
Temat do zamknięcia, będę szukał dalej.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo