Days gone problem
Witam mam problem z grą days gone chodzi o to że podczas kopiowania aplikacji na dysk konsoli wyskakuje błąd ce 30005-8 lecz problem występuje tylko przy tej grze wszystkie inne gry instaluje bez problemu grę sprawdzałem na 2 innych konsolach i poszło bez problemu może ktoś miał podobny problem z góry dziękuję za pomoc.
-
Sprawdz czy płyta jest czysta, jak wszystko jest ok spróbuj odbudować bazę danych
0 Fajne! -
Płyta lustro próbowałem już też odbudowywać bazę danych i pomogło na 1.5 gb więcej pobralo
0 Fajne! -
Czyli się udało ?
0 Fajne! -
No właśnie kurczę nie pomogło za bardzo pobiera 9gb z 12 z kawałkiem i wyskakuje błąd
0 Fajne! -
W mojej starej firmie, jak klient miał problem z pobraniem aktualizacji, czy też gier. Musiałem od nowa wgrywać oprogramowanie. Wrzuć sobie tylko na chmurę, bądź na pendrive save'y, byś nie stracił postępu w grach :)
0 Fajne! -
Może po prostu masz dysk pełny?
0 Fajne! -
Z oficjalnego forum PlayStation:
https://www.playstation.com/pl-pl/get-help/help-library/error-codes/ce-30005-8/
Zrobiłeś co sugerują i nie ma poprawy.
Grę masz ze sklepu czy z drugiej ręki?
1 Fajne! -
Ja miałem taki problem, ze plyty mi nie chcialo czytac (nieznany dysk), za 3,4 razem to odpalalo. Plyta lustro. Myslalem ,ze naped pada. Ale inne gry normalnie odpalaja za pierwszym. Takze dziwna ta gra ;)
1 Fajne! -
@mastahluc zrobiłem co sugerują i brak poprawy grę mam z drugiej ręki sprawdzałem na dwóch innych konsolach i płyta na innych konsolach się odpala obstawiam że w mojej konsoli albo napęd pada lub laser jest zakurzony i ma problem z odczytywaniem jakichś plików z płyty podobny przypadek jest również przy instalacji GTA tylko że przy GTA wyskakuje żeby sprawdzić płytę czy nie jest brudna lub porysowana A płyta igłą lustro
0 Fajne! -
@TEEWHOYOU69 Zrób tak, jak Ci napisałem wcześniej. Po prostu Twoje oprogramowanie napotkało błąd, bez nowego wgrania softu, nic Ci nie zadziała.1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo