Czarna Lista
Gdzie znajdę Czarną Listę coby Gamera1987 na nią wrzucić?
-
@Minuta1985 faktycznie pamiętam że na gametrade wrzucał gry w bardzo niskich cenach i wałek to był
0 Fajne! -
@Minuta1985 Już tu jest? Musisz wejść na profil danego użytkownika, rozwinąć menu po prawej od nazwy i tam będzie opcja zgłoszenia oraz czarna lista.
0 Fajne! -
@Minuta1985 proszę jeszcze o cierpliwość, opcję dodania Użytkownika do czarnej listy lub jego zgłoszenie wprowadzimy w niedługim czasie. Bardzo zależało nam na starcie serwisu i bez problemu powinniście móc wymienić, kupić lub sprzedać gry. Pracujemy nad pozostałymi funkcjami.
0 Fajne! -
@andreo.spc Czyli ta opcja jeszcze nie działa? Po rozwinięciu menu na koncie użytkownika można zablokować i zgłosić. Rozumiem, że na chwilę obecną te ikonki po prostu tam są, ale jeszcze nie funkcjonują?
0 Fajne! -
Dałoby radę ogarnąć tak temat czarnej listy, że kiedy kogoś na nią wrzucam to automatycznie nie widzę też jego ofert?
1 Fajne! -
Kiedy wreszcie bedzie? Jeden z bardziej aktywnych tutejszych uzytkownikow w reakcji na to, ze musze sie zastanowic nad jego propozycja wymiany, wali mi na priva m.in.. takie teksty: "żebyś wracał do brania w dupe internetowa kurwo" albo "ty se możesz do swojej starej gdy nie obciągnie ci dobrze pierdolony wypierdku mamuta". Na takiej stronie idiotow, chamow i trolii nigdy nie zabraknie, wiec Czarna Lista powinna byc koniecznoscia i priorytetem do uruchomienia.
2 Fajne! -
Ja się dziwie dlaczego Ty nie zgłaszasz takich odzywek do mnie. Dostałby jeden z drugim wyciszenie na miesiąc i by się oduczył chamstwa.
0 Fajne! -
Juz zglaszam w takim razie, dzieki. Ale lista sie przyda swoja droga, bo sam nie ogarniesz jak bedziecie mieli setki uzytkownikow;)
1 Fajne! -
christopherbenjamin dziś z tego profilu dostałem wiadomość z dziwną ofertą współpracy.
Podany też jest adres email. Stawiam na próby " fishingu" po skontaktowaniu się.
Uważajcie ;)
2 Fajne! -
To jest spam, profil już zgłoszony do kasacji.
2 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo