Cyberpunk 2077
Zamierzam się do ogrywania tego tytułu mam konsole ps4 ale grubasa może ktoś ogrywa ten ta grę na nim i może się odnieść czy wszystko śmiga jak powinno??
-
Też mam plany ogrania CP2077 na PS4, ale myślę, że poczekam jeszcze kilka miesięcy i przejdę już z kolejnymi łatkami i pierwszym dodatkiem 🤔
1 Fajne! -
@mck_nysa ale kusi kusi żeby już odpalić.. Tylko nie wiem jak to wygląda na grubasie czy wszystko płynnie śmiga czy nie ma błędów z zapisami itp to mnie męczy ale nęci strasznie by zagrać.
0 Fajne! -
@Laska mnie też właśnie bardzo kusi już, ale boję się i chyba wolę jeszcze poczekać. Czytałem ostatnio, że te łatki coś tam poprawiają, ale i tak to jeszcze nie jest TO.
0 Fajne! -
@mck_nysa też coś takiego czytałem.. Nie wiem sam.. Dobrze że kupiłem awaryjnie Valhalle 😊
0 Fajne! -
jak to wygląda na grubasie czy wszystko płynnie śmiga
Zapomnij.
1 Fajne! -
@konewko uuuu no to mnie nie pocieszyłeś.
0 Fajne! -
No niestety. Ta gra nie powinna była wyjść na PS4/XONE. Na pro nawet chrupało i było tak no średnio.
1 Fajne! -
@konewko dzięki za info straszne to jest bo chętnie bym zagrał
0 Fajne! -
@Laska jak masz kompa jako takiego to pograj przez GeForce Now. Na pewno będzie lepiej.
1 Fajne! -
@Laska wczoraj skończyłem, na ps4 fat, troche męczarni, nie powinno tak być, ale bawiłem się dobrze i teraz HIT, wywaliło mi bluescreena na napisach końcowych ;)
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo