Brakujące gry w bazie | vol. 2
Kontynuacja tematu, w którym zgłaszamy brakujące gry w bazie do dodania lub błędne okładki gier do poprawy.
Dzięki za wszystkie zgłoszenia, na każde z nich odpiszę kolorem zielonym w formie edycji postu.
Przeczytaj, zanim napiszesz post:
- Dodajemy do bazy tylko gry, które zostały wydane w wersjach pudełkowych z płytą/kartriżdem.
- Nie dodajemy gier, które wyszły tylko w wersjach cyfrowych.
- Baza gier premierowych jest aktualizowana w miarę możliwości do przodu na +/- 1 miesiąc.
-
Nie mogę dodać gry na PS5 Cyberpunk2077
//andreo.spc: Cyberpunk 2077 nie został jeszcze wydany bezpośrednio na PS5. Tylko na PS4
0 Fajne! -
Cześć. :)
Poproszę o dodanie Blasphemous: Deluxe Edition na Ps4/Xbox One/Switch. Jak widać, ma się pojawić za miesiąc w sklepach. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam.
Heremis
//andreo.spc: Dodane: Blasphemous: Deluxe Edition (PS4) (XONE) (SWITCH)
0 Fajne! -
Dzień dobry, to raczej bardziej pytanie, bo mam problem z jedną pozycją, mianowicie chodzi o Fortnite Pakiet Polarne Mrozy, jest to dodatek w formie kodu ale... w pudełku. Zdaje się że jest kilka takich różnych dodatków do Fortnita w formie kodów, z okładkami, w oryginalnych pudełkach, zafoliowanych. No i mi się trafiło że mam taki, nowy, nieotwierany i chętnie bym się wymienił. Wiem że w regulaminie wątku jest info że kody nie, ale ten jest w pudełku, jest nowy, oryginalnie zapakowany, żadna lewizna tylko oficjalne pełnowartościowe wydanie. I pytanie, czy jest możliwość dodania takich pozycji do bazy gier (np. z zaznaczeniem że tylko nowe ), czy z racji tego że to mimo wszystko są wersje digital to szczęścia szukać tylko poza portalem ?
Fortnite Pakiet Polarne Mrozy PS4 Xbox One NSwitch
//andreo.spc: Dodane: Fortnite: Zestaw Polarne Mrozy (PS4) (XONE) (SWITCH)
Proszę dodawać ogłoszenia tylko w stanie nowym :)0 Fajne! -
Chciałem dać znać o switchowych wydaniach pudełkowych, których brakuje w bazie:
- Cris Tales (premiera w lipcu);
- Spiritfarer (premiera w lipcu);
- World's End Club;
//andreo.spc: Dodane:
Cris Tales (PS4) (PS5) (XONE) (XSX) (SWITCH)
Spiritfarer (PS4) (SWITCH)
World's End Club: Deluxe Edition (SWITCH)1 Fajne! -
0 Fajne!
-
Legend of Mana Remastered (PS4, Switch)
//andreo.spc: Dodane: Legend of Mana Remastered (PS4) (SWITCH)
0 Fajne! -
Balan Wonderworld (PS4/PS5)
//andreo.spc: Dodane: Balan Wonderworld (PS4) (PS5) (SWITCH) (XONE) (XSX)
0 Fajne! -
0 Fajne!
-
Disgaea 6: Defiance of Destiny (Switch)
//andreo.spc: Dodane: Disgaea 6: Defiance of Destiny - Unrelenting Edition (SWITCH)
0 Fajne! -
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo