Brakujące gry w bazie | vol. 2
Kontynuacja tematu, w którym zgłaszamy brakujące gry w bazie do dodania lub błędne okładki gier do poprawy.
Dzięki za wszystkie zgłoszenia, na każde z nich odpiszę kolorem zielonym w formie edycji postu.
Przeczytaj, zanim napiszesz post:
- Dodajemy do bazy tylko gry, które zostały wydane w wersjach pudełkowych z płytą/kartriżdem.
- Nie dodajemy gier, które wyszły tylko w wersjach cyfrowych.
- Baza gier premierowych jest aktualizowana w miarę możliwości do przodu na +/- 1 miesiąc.
-
Nie wyszedł osobno w pudełku, a tylko gry fizyczne są w bazie.
1 Fajne! -
Labo Variety Kit Nintendo Switch
Nintendo Labo Vehicle Kit Nintendo
0 Fajne! -
0 Fajne!
-
Can't Drive This
Worms Zadyma (Worms Rumble)//andreo.spc: Dodane:
Can't Drive This (PS4) (PS5)
Worms: Zadyma - Edycja Dużego Kalibru (PS4) (PS5) (XONE) (XSX)0 Fajne! -
Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster, będzie miał premierę na switcha, PS4, (i PC?) zapowiedziana data wydania to 25.05.2021
//andreo.spc: Dodane: Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster (PS4) (SWITCH)
0 Fajne! -
Crash Bandicoot 4: Najwyższy Czas... brakuje wersji NS na giełdzie. Mam egzemplarz i nie mogę wystawić :/
Może ktoś coś z tym zrobić? :)
//andreo.spc: Mówisz i masz :) Dodane: Crash Bandicoot 4: Najwyższy Czas (SWITCH)0 Fajne! -
0 Fajne!
-
Lumines Remastered (Ps4/Switch) - wiem, że wydano ją w Limited Run Games, ale w pudełku jest. ;) Poproszę o dodanie, z góry dzięki. ;)
https://art.gametdb.com/switch/coverHQ/US/AN6AA.jpg?1572891101 - okładka w wersji na Switcha
https://image.ceneostatic.pl/data/products/101260470/i-lumines-remastered-gra-ps4.jpg - okładka w wersji na Ps4 (niestety prostej nie ma).
Dziękuję! :)
//andreo.spc: Dodane: Lumines Remastered (PS4) (SWITCH)
0 Fajne! -
Witam, brakuje na Nintendo 3DS gry Inazuma Eleven 3: Team Ogre Attaks! i nie mogę jej wystawić. Można dodać?
//andreo.spc: Dodane we wszystkich 3 wersjach:
Inazuma Eleven 3: Team Ogre Attacks! (3DS) (NDS)
Inazuma Eleven 3: Bomb Blast (3DS) (NDS)0 Fajne! -
Zdaje się, że w bazie brakuje Celeste - wydana w pudełku na switcha i PS4 przez LRG i na switcha, PS4 i PC przez fangamera.
//andreo.spc: Dodane (w wydaniu LRG): Celeste (PS4) (SWITCH)
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo