Brakujące gry w bazie | vol. 2
Kontynuacja tematu, w którym zgłaszamy brakujące gry w bazie do dodania lub błędne okładki gier do poprawy.
Dzięki za wszystkie zgłoszenia, na każde z nich odpiszę kolorem zielonym w formie edycji postu.
Przeczytaj, zanim napiszesz post:
- Dodajemy do bazy tylko gry, które zostały wydane w wersjach pudełkowych z płytą/kartriżdem.
- Nie dodajemy gier, które wyszły tylko w wersjach cyfrowych.
- Baza gier premierowych jest aktualizowana w miarę możliwości do przodu na +/- 1 miesiąc.
-
0 Fajne!
-
Tools Up! ps4
//andreo.spc: W bazie mam oznaczoną jako Cyfrowa więc nie ma jej w serwisie. Sprawdziłem i nie widzę, żeby wyszła w pudełku. Jeżeli jest inaczej proszę o PW.
0 Fajne! -
0 Fajne!
-
Atelier Sophie (PS4)
//andreo.spc: Dodane: Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book (PS4)
0 Fajne! -
Galak-Z: The Void / Skulls of the Shogun: Bone-A-Fide Edition - Platinum Pack (PS4, Switch)
//andreo.spc: Dodane: Galak-Z: The Void / Skulls of the Shogun: Bone-A-Fide Edition - Platinum Pack (PS4) (SWITCH)
0 Fajne! -
Konto usunięte1582243652
Dead Rising 2 Złota Edycja - zawiera Dead Rising 2 + Off The Record (PC)
//adreo.spc: Dodane: Dead Rising 2: Złota Edycja (PC)
0 Fajne! -
RC Racing (PC)
//andreo.spc: Wiem, że gra istnieje ale za nic nie mogę znaleźć o niej informacji ani okładki w internecie.. Jak ktoś może pomóc to proszę o PW.
0 Fajne! -
LittleBigPlanet Marvel Super Hero Edition (PSVita)
//andreo.spc: Dodane: LittleBigPlanet: Marvel Super Hero Edition (PSVITA)
0 Fajne! -
Saints row wszystkie części
//andreo.spc: @mastahluc dodał link poniżej do wszystkich dostępnych części, gdybyś miał inny problem proszę o PW.
0 Fajne! -
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo